Dhunoi të moshuarit, pas denoncimit të Stop, pezullohet polici

Pas transmetimit të “Stop” dhe dënimit me 6 muaj heqje lirie, drejtori i përgjithshëm i policisë ka pezulluar nga detyra, policin e Peshkopisë Bukurosh Zagrati.

Të Fundit