Devoll/ Punonjesit e administrates paguan nga 100 mije leke per fushaten e PS-Stop-5 Korrik 2021

Në një bisedë të regjistruar për problemin e punonjëses së policisë bashkiake Devoll, Jona Ago, përgjegjësi Dashamir Cakeri, se heqja nga puna është urdhëruar nga kryetari për arsye politike.Gjatë këtij investigimi, “Stop” zbuloi, se punonjësit e admnistratës së bashkisë Devoll janë detyruar të japin nga 100 mijë lekë të vjetra, ndërsa drejtorët edhe më shumë për fushatën e 25 prillit për kandidatin e PS, Qarku Devoll.Megjithëse u interesuam dhe na u premtua, që Jona Ago nuk do të hiqet nga puna, ajo u shkarkua.

Të Fundit