Deshmia tronditese/Sanitarja e sanatoriumit nuk mjaftohej me vajzen por dhe…

Nga ana tjeter “Stop”publikon sonte të tjera detaje nga rasti makabër i sanitares së spitalit ,Tire Alldervishi, që me aktin e saj korruptiv dhe abuzimin me pacienten 55 vjecare, prej ditësh mban pezull prej ditësh vëmendjen e opinionit publik.Vajza të ndjerës tregon se cfarë ka ndodhur, që nga momenti i publikimit të rastit, duke sjellë edhe dëshminë e re, që ka mësuar më vonë, se Tirja nuk mjaftohej me paratë, që i zhvaste asaj.E reja tregon, se Tirja i merrte para dhe kushëririt të saj, që punon në një market pranë sanatoriumit. E bija tregon, sesi mundi të bajë paratë vetëm që e ëma t’ia dilte betejës me sëmundjen, ndërsa flet edhe për pengun, tani që njeriu më i shtrenjtë për të, nuk jeton më.

Të Fundit