Derragjat-Shkoder/ denoncon vjedhjen e kalit, institucionet bejne sehir-Stop-6 Janar 2021

Jemi në fshatin Derragjat të Shkodrës, pasi Florjan Halicukaj ka patur një kafshë pune, kalin e tij, që ia kanë vjedhur në datën 15 shtator 2020. Florjani ka arritur të sigurojë pamjet filmike, ku duken 2 djem, që ia kanë marë kalin. Ai thotë, se ka bërë denoncim, por ende nuk është bërë asgjë për zbardhjen e kësaj ngjarjeje. Kafsha ka një vlerë rreth 1 milionë lekë dhe me të ai mbante familjen.Lidhemi në telefon me të plotfuqishmin e zonës, inspektorin Naz Beqiri, i cili thotë, se ka filluar procedimi për këtë ngjarje, por grabitësit, sipas tij, nuk janë të zonës.OPGJ Kujtim Balia, thotë, se materialet janë referuar në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Shkodër dhe pamjet i janë shpërndarë të gjithë punonjësve të policisë.Pamjet filmike ia treguam ekspertit të kriminalistikës Artan Rexhepi, i cili analizoi shumë detaje, që mund të sjellin zbardhjen e ngjarjes. Sipas tij, në këtë rast kemi të bëjmë me neglizhencë.

Të Fundit