“Dental It”, ping-pong me kompetencat, pritet verdikti i Ministrise ! 14 nëntor 2018

Pak ditë më parë transmetuam rastin e klinikës dentare “Dental It”, dhe kërkesën e Urdhrit të Stomatologut, që kjo klinikë të mbyllet, për dëmin ndaj zonjës Dhimitrula Nasto.Kryeinspektori i Inspektoriatit Qendror, Shkëlqim Hajdari,thotë, se është njohur me rastin dhe i ka kërkuar Ispektoriatit Shëndetsor Shtetëror të marrë masa. Por kreu i këtij inspektoriati, Gjergji Koja,tha, se për mjekët pa licensa, që punojnë në “Dental It”, përgjegjësia është e Urdhrit të Stomatologut.Edhe pse institucionet bëjnë ping pong me kompetencat e përgjegjësitë, fjala e fundit i takon Ministrisë së Shëndetësisë, që ka kërkuar dokumentacion të plotë për rastin.

 

Të Fundit