Denoncoi kolegun maniak, e kërcënon drejtori: Mos u bëj pengesë…

Një zonjë, me statusin e nëpunësit civil, tregon, se prej 18 vitesh ka punuar tek Tatimet dhe 5 vitet e fundit në Drejtorinë e Përgjithshme. E reja thotë, se është ngacmuar seksualisht, përndjekur, shantazhuar, madje dhe dhunuar fizikisht nga kolegu i saj i auditimit Mexhit Allushi.Zonja tregon edhe mesazhet, që i dërgonte 60 vjecari pas orarit të punës.Vetë Mexhiti, në një videoregjistrim, pranon, se ka prekur kolegen në pjesë të ndryshme të trupit.Fillimisht viktima e ngacmimit seksual e ka referuar problemin tek drejtuesi i saj, Shpëtim Projku, i cili nuk mori asnjë masë.

Të Fundit