Denoncimi/ Fqinja i hedh jashteqitje nga ballkoni dhe i kercenon femijet-Stop-3 Shkurt 2021

Një fqinjë është bërë problematike prej disa vitesh për familjen Halili në “Astir” të Tiranës.Zonja Refije ankohet, se fqinja i hedh jashtëqitje dhe urinë në ballkon dhe vec kësaj ka dhunuar zonjën si dhe fëmijët e mitur. Ata ndihen shumë të frikësuar. Edhe pse herë pas here kanë bërë kallzimet në polici, situata nuk ka marrë zgjidhje. Gjithcka i thonë, është, se fqinja është fat e duhet të ndërrojë shtëpinë.

Të Fundit