Denoncimi/ Fitoi konkursin si specialist në SHCBA, nuk e emëruan kurrë-Stop-17 Shkurt 2021

Problematika e radhës vjen nga një konkurent fitues i vendit të katërt në konkursin e nëntorit 2019 në SHCBA, për pozicionin “specialist pa gradë”. Pasi e njoftuan, që është fitues, ai nuk u emërua. Njëherë i thanë, se ishin 3 vende vakante, kur shpallja ishte për 5 të tillë. Më pas i thanë, se nuk kishte shkuar informacion nga agjencitë e intelegjencës dhe pa e informuar, bënë një tjetër konkurim dhe punësuan të tjerë persona. Në përgjigjen për emisionin “Stop”, SHCBA pranon padrejtesinë ndaj të riut fitues në konkursin e nëntorit 2019.

Të Fundit