Delet “pushtojnë” Madridin, zëvendësojnë makinat në rrugët e kryeqytetit!

Blegërimat e deleve zëvendësuan boritë e makinave në qendër të Madridit, për një ritual që ka nisur që në vitin 1994.Ngjarja vjetore, njihet si Fiesta de la Trashumancia dhe lejon barinjtë të përdorin itineraret tradicionale të bagëtive, që u drejtoheshin kullotave jugore gjatë dimrit.

Të Fundit