Deklarata e Rames: “Gjyqtaret jane te degjeneruar”, reagon KLGJ

Duke iu referuar ngjarjes makabre të Fierit dhe vrasjes së një fëmije 8 vjecar, kryeministri Rama tha, se policia ka bërë detyrën, por gjyqtarë të korruptuar dhe të degjeneruar janë bashkëautorë të veprave të përsëritura kriminale me vendimet e tyre.Ka reaguar Këshilli i Lartë i gjyqsorit, duke kërkuar, që gjyqtarët të mos etiketohen, por të lihen të lirë në punën e tyre.

Të Fundit