Debitore ndaj OSHEE/ Stop ndihmon qytetaren të paguajë me këste

Jemi ndalur në Spitallë të Durrësit, në banesën e zonjës Mira Kacaj, e cila prej vitit 2007 deri më sot është debitore në OSHEE. Zonjës i kanë ndërprerë dritat dhe kërkon të lidhë një akt-marrëveshje, pasi 5 milionë lekë të vjetra është e pamundur t’i paguajë njëherësh.Edhe pse ka paguar në vitin 2020, sërish nuk e kanë futur në akt-marrëveshje dhe Mira ndjehet sërish e trembur, se mund t’ia presin sërish dritat.Gazetarja e “Stop” ndërhyn dhe arrin të gjejë konsensus, që zonja ta paguajë detyrimin me këste.

Të Fundit