Dashuri dhe puthje ne kohen e maskave – Stop – 8 Dhjetor 2020

Sot është dita e rinisë, që është vendosur e tillë, për shkak të lëvizjes së studentëve të dhjetorit ’90.Klintoni ka dalë nëpër rrugët e Tiranës, për të pyetur të rinjtë, sesi ia bëjnë të dashurohen në kohën e koronavirusit. Shumë të rinj janë përgjigjur me humor, duke improvizuar edhe puthje me maskat mbrojtëse anti-covid.

Të Fundit