Cudira shqiptare/ Gjobitet me 10 milione leke, fiton gjyqin por i bllokojne llogarine

Gazmir Veliu tregon, se është gjobitur nga IKMT me 10 milionë lekë dhe gjobën e ka cuar në Gjykatën Administrative në Vlorë dhe në prill 2021 është ,mbyllur procesi në favor të tij. Por vendimi nuk është zbardhur. Ndërkohë cështja është cuar nga IKMT në Përmbarim, dhe Gazmirit i është bllouar cdo llogari apo pasuri.Në Gjykatën Administrative të Vlorës na thanë, që vendimi duhet të zbardhet nga gjyqtari Ken Dhima, që tashmë është shkarkuar nga puna dhe kjo ka sjellë vonesa.Gjyqtari paraqitet ndonjëherë vetëm për të hedhur ndonjë firmë.Nga ana tjetër firma përmbaruese private kërkon vërtetim, që vendimi në fjalë nuk është apeluar, në mënyrë, që të bëjë bllokimin e veprimeve përmbarimore.

Të Fundit