Cudia në Kurbin, aplikoi për armë gjahu e nxorrën grabitës me armë?! 18 tetor 2018

Rrok Vata, në shkurt të këtij viti, iu drejtua komisariatit të Kurbinit, për të aplikuar për armë gjahu.Por pas procedurave, inspektori Gjon Marku, i thotë, se ka një problem në sistem, që do të thotë, se Rroku rezultonte grabitës me armë në banesën e motrës dhe kunatit, Tom Struga.Rrok Vata kujton, se në vitin 2011, motra i telefonon pas mesnate, për ndihmë, pasi po e grabisnin.Ishte ai vetë, që njoftoi policinë e Kurbinit dhe u largua më pas për në punë.Në prokurori, gjykatë dhe drejtorinë e burgjeve, ku u interesua, Vata ishte i pastër, por tani nuk i duhej të merrej më me armën e gjahut, por me problemin e ri.Pas interesimit të gazetares së “Stop” Rrok Vatës, iu hoq problemi dhe mundi të merrte përgjigje pozitive për armën e gjahut.

Të Fundit