Çmëndet turisti në Sarandë, hyn ne market me mbathje grash dhe…

Një skenë sa e turpshme aq edhe qesharake është fotografuar në një supermarket në Sarandë, ku një cift burrash kanë hyrë në market për të blerë cigare. Siç shikohet edhe nga fotografitë, njëri prej tyre ka hyrë me brekë grash, të cilat dukeshin se ishin duke rënë.Pamjet janë publikuar nga disa media lokale në Sarandë, ndërsa qyteti këtë vit është më i gjallë se kurrë nga prania e turistëve, kryesisht të huaj.

Të Fundit