Cifti tregon te verteten: Vaksinen po e bejme per te hyre ne restorant

Dy italianë dialogojnë për efekti e vaksinave. Gruaja pyet burrit, se pse e bëjnë vaksinën e poliomelitit dhe ai përgjigjet, që të mos i zerë poliomeliti. Kështu vazhdojnë me disa vaksina. Ndërsa kur e pyet, se pse e bëjmë vaksinën e covidit, përgjigja është: për të shkuar në restorant.

Të Fundit