“Çfarë ndodh kur vdes borxhliu” ngeli pa marrë lekët, gazetari ndihmon të moshuarin!

Pas transmetimit të rastit të një të moshuari nga Skrapari, që shiti delet, por nuk mori lekët, sepse blerësi ndërroi jetë, nisën menjëherë procedurat ligjore për shlyerjen e shumës nga trashëgimtarët e të ndjerit. Pasi emisioni u lidh me përmbaruesin Ilia Elezi, ky i fundit arriti që të flasë me familjarët dhe të nxjerrë në ankand për shitje një pjesë të shtëpisë së tyre.E vecanta në këtë histori është se, prona u ble falë kontributit të besimtarëve muslimanë dhe hoxhës së zonës, ku banon djali të ndjerit.Pra, me paratë e shitjes , që janë rreth 20 milionë lekë, familjari paguan borxhin.

Të Fundit