Cfare mendojne qytetaret e Tiranes per divorcet!

Klintoni ka realizuar intervista me qytetarët e Tiranës lidhur me divorcet shkaqet dhe mënyrat e përballimit të një prej plagëve më të rënda të shoqërisë në ditët e sotme.Banorët e kryeqytetit përgjigjen në mënyra të ndryshme për divorcet dhe jetesën pa partnerin.

Të Fundit