Cfare do te bejne qytetaret pas izolimit!

Sot është emisioni i 10000-të Stop.Klintoni ka dalë nëpër Tiranë e ka pyetur qytetarët, se cfarë do të bëjnë me përfundimin e karantinës. Nuk mungojnë përgjigjet me humor për ditët e izolimit dhe atë, që i ka munguar më shumë gjatë kësaj periudhe e që do ta rekuperojnë me daljen në liri.

Të Fundit