“Çertifikata jote ka ik në drejtim të paditur” Kadastra tallet me qytetarin,ai ngel në mes të rrugës

Petrit Zogu në Kamëz ka bërë veprimet në një zyrë noteriale për të ndarë pasurinë me vellezërit. Atyre u ka ardhur certifikata e pronësisë, kurse Petritit jo. Noterja Çedina Hoxhaj, thotë, se ka bërë të gjithë procedurën dhe ka komunikuar me kadastrën, por nuk ka marrë zgjidhje.Ne morëm kontakt me kadastren dhe mesa duket si pasojë e sistemit, aplikimi është ngarkuar në një tjetër drejtori. Pas kërkesës sonë u bë kalimi i këtij aplikimi dhe postimi i certifikatës së zotit Petrit Zogu, pasi praktika ishte bërë.

Të Fundit