Censusi i “Stop-it”, kush komandon në shtëpitë e shqiptarve? Përgjigjet epike të tyre…

Prej ditësh ka nisur në vend procesi i regjistrimit, apo censi sic njihet. Ne dolëm në rrugët e Tiranës, duke u hequr si punonjës intervistues në kuadër të censit. Disa prej pyetjeve tona ishin serioze, si në censin e vërtetë. Por nuk mungojnë dhe pyetjet me humor, si “Kur keni bërë seks për herë të fundit”, “a e fikni bolierin, kur bëni dush?”, apo “kush e ka zërin më të trashë, ju, apo bashkëshortja?”.

Të Fundit