Burri i thyen këmbët gruas dhe e çonë në spital pas 6 ditësh!

Më 22 qershor 2023, një rast dhune regjistrohet në Korcë.Diana Mulla, tregon, se ishte e sëmurë me zemër dhe kishte pësuar paralize para një viti. Diana jetonte me të shoqin, i cili në 35 vjet e ka dhunuar sistematikisht. Në një moment, ai e shtyu dhe ajo theu këmbën. I shoqi e la ashtu për disa ditë dhe kur e pa që nuk po përmirësohej, e dorëzoi në spital dhe iku duke e lënë aty. Sipas mjekut, Diana ka thyer kockën e gjurit, por nuk operohet dot, për shkak të sëmundjeve të tjera.Pas publikimit të rastit, policia ndaloi për disa orë bashkëshortin dhunues Fatos Mulla, por prokurorja e la në gjendje të lirë, pasi akti nuk ishte flagrant.Enea Grazhdani, mjeku ortoped nga Spitali Rajonal i Korcës, tregon gjendjen e Dianës, duke thënë, se ajo do të mbetet invalide e përhershme.

Të Fundit