Burg me “kohë shtesë”, djali kthehet në qeli, ishte llogaritur koha gabim 22 nëntor 2018

Qamile Jaupaj, një qytetare nga Fieri i është drejtuar emisionit “Stop” për një problem me djalin e saj. I biri vuajti dënimin me heqje lirie për një vit e 4 muaj, i gjetur fajtor për vjedhje. Por një muaj e gjysmë, pasi kishte fituar lirinë, e shoqërojnë sërish në birucë, me pretendimin, se përllogaritja e kohës së burgimit, ishte bërë gabim.Tani djali është sërish në qeli edhe për një muaj e 8 ditë të tjera, pasi e njëjta prokurore ka hartuar dy shkresa të ndryshme: e para, që qytetari ka plotësuar dënimin dhe e dyta, që duhet të shlyejë kohë shtesë izolimi.

Të Fundit