Bllofi i mjekes Robo dhe pajisjes së saj, analizat hedhin poshtë ekzaminimin 8 nëntor 2018

Për të provuar, sesa qëndronin pretendimet e qytetarit, që denoncoi në “Stop”, cuam dy vajza për të “provuar” fatin.E para doli me refluks ezofagal,aritmi,mëlci, imunitet të ulët të mushkërive, anemi, mungesë hekuri e kalciumi, bajame mukoze dhe kolit.Ndërsa e dyta kishte yndyra të larta, mungesë vitamine D, aritmi, skoliozë dhe probleme të tjera. Të dyja vajzat i përsëritën analizat në laboratorin “Genius”, por asnjëra prej tyre nuk rezultoi me asnjë lloj problemi. Për fat ato paguan vetëm 35 mijë lekë të vjetra për ekzaminimin dhe nuk morën mjekim apo suplemente.

Të Fundit