Blen një makinë të c’regjistruar prej vitesh dhe paguan edhe taksat. 29 maj 2018

Ardian Canaj tregon, se ka marrë një makinë nga një mik i tij me prokurë nga Hysen Kavaja.Ardiani ka paguar taksa e gjithcka e vetëm më vonë ka mësuar, se ky automjet ishte c’regjistruar nga Hyseni në vitin 2015. Gazetari i “Stop” ndoqi rastin dhe në përgjigjen zyrtare të Drejtorisë së Përgjithshme të Transportit Rrugor thuhet, se personi i interesuar ka paraqitur lejen e qarkullimit, fakt, që ka ndikuar, që  punonjësi, që ka kryer shërbimin, të neglizhojë verifikimin e statusit të mjetit në sistem.

Të Fundit