Berisha deklaratë para selisë së PD: Lulzim Brava një armik i egër

Komisioni i Rithemelimit të PD është drejtuar në selinë e partisë për një dalje mediatike.

Erdha këtu për të shprehur në emër të komisionit të rithemelimit të PD-së, përshëndetjet më të zjarrta mirënjohjen më të pakufishme ndaj heronjë të 8 Janarit, që në një mision historik, me guximin, mençurinë, vetpërmbajtjen që karakterizon një shumicë demokratike u faktuan shqiptarëve se Lulzim Brava është sot një armik po kaq i egër, një fytyrë po kaq mizore ndaj dhe për demokratët shqiptarë. Prania jonë këtu është një zotim se asgjë nuk mund të pengojë konsolidimin e pluralizimit politikk në Shqipëri. Asgjë nuk mund të ndalojë mbizotërimin e vullnetit të shumicës në këtë vend. asgjë nuk mund të pengojë një revolucion paqësor në realizimin e objektivave historike të tij”, tha Berisha.

Të Fundit