Berat, manipulimi i provave të aksidentit të efektivit policor. 21 mars 2018

Më 22 dhjetor 2017, Marjus Selamaj udhëtonte me automjetin e tij nga fshati Poshnjë në drejtim të Urës Vajgurore, pranë Komisariatit të Policisë së Urës. Por efektivi Behar Vrapi nuk respektoi sinjalistikën ndaluese, duke shkaktuar aksident.Marjusi tregon, sesi u manipuluan provat e aksidentit, u lëviz makina dhe u ndryshua data e aksidentit.Eksperti autoteknik, Lekë Gjoni, shpjegon dinamikën e ngjarjes dhe përgjegjësitë.

 

Të Fundit