Berat, konvikti i shkollës së mesme përzë nxënësit në fundjavë. 1 maj 2018

Konvikti i shkollës së mesme “Kristo Isak” në Berat, i nxjerr jashtë nxënësit për fundjavë, pavarësisht nëse kanë ku të shkojnë ose jo. Disa prej tyre thonë, se shtëpitë i kanë larg dhe nuk u leverdis të shkojnë cdo fundjavë as për para e as për kohë.Nëndrejtori i konviktit, Kostandin Gofo, thotë, se mbyllja e konviktit vjen si pasojë e mungesës së stafit, mungesë për të cilën, ka vënë në dijeni edhe bashkinë.”Stop” mori kontakt me nënkryetaren e bashkisë së Beratit, Teuta Mucogllava, e cila mori përsipër zgjidhjen e problemit, qysh nga kjo fundjavë.

Të Fundit