Banorët e Bërzhitës shtrojnë vetë rrugën e shpallin “pavarësinë”. 6 prill 2018

Banorët e fshatit Mihajas,Lugë e Poshtme, Njësia Administrative Bërzhitë, vuajnë për 5 kilometra rrugë. Ata i kanë hedhur rrugës zhavorr vetë, por Renaldo, që shkoi mes tyre, shprehet me humor, se kjo mund t’u quhet ndërtim pa leje dhe mund të përfundojnë në burg.Në fund, Renaldo premton të ndihmojë komuntetin, të shpallë pavarësinë për t’u vetëmenaxhuar…?!

Të Fundit