Balfin Grup, Fundjava e Stop bejne me shtepi te re familjen Ismaili! 23 nëntor 2018

Në fund të shtatorit emisioni Stop trajtoi një rast varfërie në familjen e Ismal Shimës në Kashar. Fëmijët e tij nuk kishin as bukë të mbushnin barkun, ndërsa tregonin, se as shokët në shkollë nuk u afroheshin.Në më pak se dy muaj familja Ismaili është bërë me shtëpi të re, falë kontributit të “Balfin Grup” dhe presidentit të kësaj kompanie Samir Mane. Ky i fundit bashkë me presidentin e “Fundjavë ndryshe” Arbër Hajdari dhe drejtuesit e emisionit “Stop”, Saimir Kodra dhe Gentian Zenelaj ishin sot në shtëpinë e re dhe ndanë gëzimin me familjen Ismaili.

Të Fundit