Baldushk/ Tregu i gjelave te detit!

Klintoni ka qenë në një nga tregjet ku tregtohen gjela deti dhe sjell intervista plot humor, mbi mënyrën e mbarështimit dhe rritjes së shpendit tradicional të disa festave tona.

Të Fundit