Babai i sëmurë do t’i dhurojë pronën fëmijëve, specialisti i Kadastres i bën gropën!

Jemi në Cërrik, pasi qytetari Blercen Balla tregon, se ka bërë aplikim që në vitin 2021, në Kadastrën e Elbasanit, por kjo e fundit nuk ia ka kryer procedurën e kalimit të objektit në pronësi.Ramazan Balla, nga fshati Shalëz i Cërrikut, i ati i Blercenit, në vitin 2021, ka aplikuar dhe më pas, paguar tarifën për kalimin në pronësi të një objekti ekzistues, që më tej ta certifikojë, duke ua kaluar djemve.Ai thotë, se pas aplikimit me sukses, nga Kadastra e Elbasanit u bënë edhe matjet me specialistë, por qysh atëherë e deri më sot, ai nuk ka marrë ndonjë përgjigje.Ramazani vuan nga një sëmundje e rëndë, ndaj kërkon të marrë zgjidhje problemi i tij.Në Kadastrën e Elbasanit na thonë, që nuk janë bërë matjet,pasi mungon dëshmia e penalitetit, por sipas qytetarit, matjet janë bërë.Pas interesimit tonë, mësuam, se një grup specialistësh të Kadastrës Elbasan, bënë sërish matjet për objektin në fjalë, duke e futur cështjen në procedurë.

Të Fundit