”As telefonin s’e karikoj”, Qytetarët për krizën energjitike: Do rrimë pa larë!

Sot përkujtohet 80 vjetori i Konferencës së Pezës, e mbledhur në 16 shtator 1942, me qëllim bashkimin e të gjitha forcave politike në një front të përbashkët kundër nazifashizmit. Këto ditë po flitet gjithmonë e më shumë për kursimin e energjisë elektrike dhe rritjen e cmimit të saj. Ne pyetëm qytetarët, sesi do ta kursejnë energjinë dhe a i ka marrë malli për kohën e qiriut. Disa qytetarë thanë, se për shkak të problemeve me dritat, do të kthehen në kohën e romantizmit.

Të Fundit