Ariu vetëftohet në drekë familjare/Ushqehet dhe më pas largohet!

Një ari i zi është vetëftuar në drekën e organizuar në formë pikniku të një familjeje. Pasi ka hipur mbi tavolinë, ariu ka ngrënë gjithë ushqimin e është larguar i qetë me stomakun plot.

Të Fundit