Arben Ahmetaj: Uaaa, po hë mi…Pasthirrmat në mesnatë janë

Sot është data 22.02.2022, që quhet një nga palindromat e rralla. Numri lexohet njëlloj nga e majta dhe nga e djathta. Vec kësaj kjo datë mbart energji të forta e të larta, për shkak të numrit 2, që është 6 herë dhe që lidhet me intuitën dhe ndjeshmërinë e shtuar.Prej dy ditësh vijon punën nga mëngjesi deri në darkë komisioni hetimor parlamentar për inceneratorët. Mbrëmë vonë në komision ishte thirrur zv/kryeministri Arben Ahmetaj, i cili u përplas me kryetaren e komisionit Jorida Tabaku, për pasthirrmat e lëshuara në mesnatë.

Të Fundit