Apeli i ukrainasit per “Stop”: Reagoni, tregoni që nuk doni luftë

Një trajner sporti ukrainas, i quajtur Vlad, ka dhënë një mesazh nga Ukraina, ku po qëndron, duke ndihmuar bashkatdhetarët e tij në misione humanitare. Ai tregon, se ka frikë për familjen, ndërsa i quan qëndrestarët ukrainas lavdi dhe krenari për gjithë vendin. Vladi u bën thirrje qytetarëve rusë që të ngrihen për të bërë presion për ndaljen e luftës.

Të Fundit