Apeli i nënës: Ndihmë për ndërhyrjen e dëgjimit të vajzës 8 vjecare! 18 qershor 2018


Prej kohësh tregu i fruta-perimeve në Elbasan është sistemuar, por tregtarët vazhdojnë të shesin në rrugë. Ata thonë, se klientët janë mësuar kështu dhe nuk i ndjekin, për të blerë në treg.Më pas trajtohet apeli i një zonje, që i është drejtuar emisionit “Stop” për ndihmë.Zije Cikoja, banore në Griqan të Elbasanit, ka një vajzë 8 vjecare, që ka probleme me dëgjimin.Ndërhyrja, që duhet të bëjë, kushton 1 500 euro, ndaj emisioni “Stop” bën thirrje, për të zgjidhur problemin e vogëlushes, që ka ëndërr të bëhet doktoreshë.

Të Fundit