Apeli/ Dioni i vogel nuk ecen e nuk flet, duhet nderhyrje staminale-Stop-8 Tetor 2021

Në 9 korrik të këtij viti transmetuam rastin e një vajze, e cila ka përfunduar 2 ciklet e studimeve në fakultetin e ekonomisë. Për ciklin bachelor ka paguar tarifën e plotë, në një kohë, që duhet të ishte përjashtuar, pasi ka nënën invalide. Kur është informuar për këtë gjë, ka bërë një marrëveshje, për gjysmën e pagesës në studimet master.Ajo ka mbaruar provimet dhe 2 vitet master dhe ka mbrojtur edhe diplomën, por nuk i japin kartonin, me pretendimin, se nuk ka bërë pagesën e masterit.Pas interesimit të “Stop”, Administratori i fakultetit ekonomik, Ermal Haxhiaj, pranoi gabimin e bërë dhe sot vajza ka marrë diplomën e masterit.
Dion Albrahimi ka qëndruar 6 muaj në reanimacion sapo ka parë dritën e diellit në këtë jetë. Më pas bëri një ndërhyrje kirurgjikale në QSUT për zorrët. Prindërit e Dionit vunë re, se djali nuk po arrinte të ngrihej në këmbë dhe nuk po fliste. Rezonanca tregon, se truri i të voglit nuk furnizohet mirë me oksigjen.
Mjekët thonë, se Dionit i duhet ndërhyrje me qeliza staminale në Stamboll. Por kjo procedurë kushton shumë. Vetëm dy seanca shkojnë 20 mijë euro. Më pas duhet edhe 5 seanca të tjera. Familja e Dionit bën apel për ndihmë.

Të Fundit