Analiza e imunologjisë?! Vetëm në privat me lekë në dorë!!! 28 mars 2018

Një qytetare iu drejtua emisionit “Stop”, për të denoncuar pamundësinë e realizimit të analizave të imunologjisë, për shkak të mosfunksionimit të aparaturës dhe mungesës së reagentëve.Kjo situatë vazhdon prej dy muajsh.”Stop” provon, se pajisja nuk punon dhe personeli mjekësor e pranon këtë, duke deklaruar, se është vënë në dijeni drejtoria e QSUT. Në përfundim, me 20 mijë lekë të vjetra, qytetarja e kreu analizën në privat.

Të Fundit