Akullore e boze me baktere e fekale, ushqimet “vrasese”! 23 tetor 2018

Emisioni “Stop” i rikthehet cështjes së sigurisë së ushqimeve, që konsumojmë cdo ditë.Në shumë prej marketeve të kryeqytetit, blemë akullore e bozë dhe vendosëm t’u bëjmë analizat. Fillimisht iu drejtuam ASHR-së si institucioni, që me paratë e taksave tona, duhet të na përgjigjet. Por pas refuzimit, iu drejtuam një laboratori privat, SCA në Sauk, i akredituar nga DPA, për të tilla analiza dhe që drejtohet nga Sokol Abazi.Rezultati i analizave ishte i frikshëm: ngarkesa bakteriale të mëdha, madje edhe koliformë, ose fekale.

Të Fundit