Aktori i njohur Johnny Depp, para gjykatës: Jam viktimë i dhunës në familje

Aktori Johnny Depp përfundoi dëshminë në gjyqin e tij kundër Amber Heard në një gjykatë në Fairfax, Virxhinia të hënën. Ditën e tij të katërt në gjykatë, Depp u mor në pyetje nga avokati i Heard, Ben Rottenborn.

Ai u pyet për videot e regjistruara gjatë konflikteve me Heard dhe problemet e tyre që lindën pas abuzimeve të tij ndaj alkoolit.

“Zotëri, nëse dikush kishte probleme me pijen, në çdo moment të jetës sime, isha unë”, u përgjigj Depp. “I vetmi person që kam abuzuar në jetën time jam unë”.

Depp e paditi Heard, ish-gruan e tij, për 50 milionë dollarë për një shkrim të vitit 2018 që ajo shkroi për The Ëashington Post, në të cilin ajo e përshkroi veten si një “figurë publike që përfaqëson të abuzuarit në familje”.

Megjithëse Depp nuk u përmend në artikull, ai pretendon se kjo i kushtoi atij karrierën.

Të dy Heard dhe Depp, të cilët u njohën në vitin 2009 dhe ishin të martuar nga 2015-2016, akuzojnë njeri-tjetrin për akte të dhunës fizike gjatë marrëdhënies së tyre. Të dy ata kanë mohuar pretendimet e njeri-tjetrit.
Ish-çifti përfundoi me divorc në gusht 2016, duke deklaruar: “Marrëdhënia jonë ishte shumë pasionante dhe nganjëherë e paqëndrueshme, por gjithmonë e lidhur nga dashuria”.Gjyqi, filloi më 11 prill dhe pritet të zgjasë gjashtë javë, ndërsa Heard nuk ka dëshmuar ende.

Në një përpjekje për të zbutur mosmarrëveshjet me Heard, Depp dëshmoi se përpiqej të largohej nga dhoma ose të largohej nga shtëpia e tyre.

“Askush nuk e meriton të jetojë kështu,” tha Depp, duke e përshkruar marrëdhënien e tyre afër fundit si “të tmerrshme”.

Meyers tregoi një regjistrim të vitit 2016 të një bisede midis Heard dhe Depp, në të cilën Heard shprehu shqetësimin për rifitimin e reputacionit të saj pas raportimeve të shtypit për abuzime në marrëdhënien e tyre.
“Çfarë thatë kur zonja Heard tha: “Thuaji botës, Johnny. Tregoju atyre, Johnny Depp, unë, Johnny Depp, një burrë, edhe unë jam viktimë e dhunës në familje”?”

Meyers e pyeti Depp-in.

“Unë thashë: “Po. Unë jam”, u përgjigj Depp.

Të Fundit