Akti i paprecedent i kryebashkiakes, kontrollon telefona te punonjësve! 27 nëntor 2018

Sonda Insight, e nisur në 5 maj drejt planetit Mars, mbërriti dhe mundi të sjellë pamje nga planeti i kuq.Kryetarja e bashkisë së Prrenjasit, Miranda Rira, u ka marrë celularët punonjësve, me pretendimin, se dekonspironin informacione. Ajo ka thirrur dhe një teknik celularësh, për të hapur dhe kontrolluar informacionin e vartësve të saj.Kreu i AKEP-it, Ilir Zela, i është drejtuar me një letër publike Ministrit të Brendshëm Sandër Lleshaj, ku i kërkon zgjidhje për procesin e degraduar të aplikimit për pasaportë biometrike. Zela bën thirrje, që të marrë fund ky poshtërim për shqiptarët.

 

Të Fundit