Aksidenti në punë, Stop dhe klinika Keit, i ndryshojnë jetën Manjola Kullës 7 qershor 2018

Në dhjetor të vitit të shkuar, “Stop” transmetoi rastin fatkeq të Manjola Kullës, e cila pas një aksidenti në vendin e punës, u dëmtua në kokë dhe humbi edhe flokët.Emisioni Stop, klinika Keit dhe administratori i firmës, ku ajo punonte, Oltion Asllani, i mundësuan Manjolës ndërhyrjet e nevojshme, për t’u kthyer si më parë.

Të Fundit