‘Ai nuk jep prokurën, unë si jap fëmijën’ Ish-vjehrri bën të pamundur takimin

Jemi në Peshkopi, kur në vitin 2014, Emrush Mani, zgjidh martesën me ish-bashkëshorten. Gjykata vendosi, që ai të takojë fëmijën cdo dy javë, në një ambient, që do ta gjenin mes palëve, në këtë rast gjetën si pikë takimi banesën e një njeriu të afërt për të dy.Denoncuesi thotë, se nuk e ka takuar fëmijën, pasi nuk e lejon ish-vjehrri. Nisi të paguajë pensionin mujor qysh në fillim, por pretendon, se Zyra e Përmbarimit Dibër i ka thënë, se duhet ta paguajë, kur të nisë procesi i takimit.Sipas ish-vjehrrit, i ati nuk ka shfaqur interes për ta takuar dhe nuk ka paguar detyrimet për pensionin ushqimor. Naim Kosiqi, i ati i gruas, thotë, se vajza e tij është martuar sërish në Maminas dhe ka shkuar në Itali të shohë jetën e vet. Sipas Kosiqit, fëmijën do ta mbajë ai dhe ka prokurë nga vajza e tij për cdo veprim.I pyetur se pse nuk ia le djalin të atit, ish-vjehrri përgjigjet, se nuk i do qejfi dhe se ish-dhëndri i tij nuk ka paguar detyrimet financiare.

Të Fundit