Agjensia e Inteligjences, shkeljet e institucionit “sekret”! 21 nëntor 2018

“Stop” sjell në vëmendje rrëfimin e ish-punonjëses së AISM, që pasi denoncoi shkeljet e eprorëve u hoq nga puna.Por ministria e mbrojtjes e ka konsideruar sekret shtetëror atë që ka deklaruar ish-punonjësja, madje e ka paditur këtë të fundit.Nga ana tjetër dekonspirimin e ka bërë vetë Ministria e Mbrojtjes, duke i vënë në dispozicion Sigurimeve Shoqërore emrat dhe pozicionet punonjësve të agjensisë së Inteligjencës, apo edhe në përgjigje të portalit të bashkëqeverisjes.Vec kësaj, shumë punonjës janë marrë në punë jashtë kritereve ligjore e po kështu firma Cola Invest shpk, që bëri rikonstruksionin e Garnizonit Ushtarak Skënderbej, nuk ishte e certifikuar, sic e kërkon ligji.

Të Fundit