Absurdi ne Kavaje, e heqin nga puna e njoftojne 6 muaj me vonese

Jemi ndalur në Kavajë, pasi Igli Merhori, prej 11 vitesh kryetar i Zyrës Përmbarimore në këtë qytet, njoftohet pas 6 muajsh për shkarkimin e tij, që ishte bërë që në mars 2021. Madje për të ishte menduar, që të kalonte përmbarues në Durrës. Pa asnjë vërejtje dhe me shkelje nga ana e Drejtorisë së përgjithshme, ai largohet nga detyra.Avokatja Eda Grimci teksa sheh shkresat, që janë bërë këto 6 muaj, numëron shkeljet e bëra që nga Ministria e Drejtësisë deri tek Drejtoria e Përgjithshme e Përmbarimit. “Stop” i kërkon takim drejtorit të përgjithshëm Piro Lutaj, por ai zgjodhi të kthejë përgjigje më sms, duke e kaluar përgjegjësinë në Ministrinë e Drejtësisë.

Të Fundit