77 vjetori i clirimit te Tiranes, humor dhe nostalgji-Stop-18 Nentor 2021

Dje është përkujtuar 77 vjetori i clirimit të Tiranës dhe ne sjellim atmosferë dhe intervista për këtë ngjarje historike.Nuk mungojnë batutat plot humor të qytetarëve të kryeqytetit për këtë datë, por edhe nderimi për dëshmorët e luftës.

Të Fundit