7 marsi/ Dita e mësuesit mes nderimit dhe incidenteve shkollore-Stop-8 Mars 2021

Dje ishte 7 marsi, festa e mësuesit dhe Klintoni doli nëpër rrugët e Tiranës, për të parë atmosferën e kësaj dite.Shumë qytetarë tregojnë, se cfarë roli kanë patur mësuesit në jetën dhe formimin e tyre. Nuk mungojnë dhe episodet me humor, apo incidentet e vogla gjatë kohës së shkollës.

Të Fundit