33 vjet nga vdekja e diktatorit dhe rimishërimi i Enver Hoxhës. 11 prill 2018

Plot 33 vjet më parë ndërroi jetë ish-diktatori shqiptar Enver Hoxha. Por duket se fryma dhe pasuesit e tij na drejtojnë ende. “Stop” sjell një nga thëniet e fundit të kryeministrit Edi Rama, që imiton ekzaktësisht një batutë të diktatorit.

Të Fundit