“210 mijë lekë vetëm të të hapet gropa” sa kushton “vdekja” në Kucovë!

Një banor i Kucovës tregon, se kur një i afërmi i tij ndërroi jetë, ai kuptoi, se taksat prej 21 000 lekësh dhë shërbimet, i pagoi tek firma private “Pienvis shpk” Krahaj kësaj shume, qytetari është detyruar të paguajë edhe 20 mijë lekë taksë bashkie për mirëmbajtjen e varrezave.Për dhënien 4 vjet të këtij shërbimi, firmës private “Pienvis shpk”,drejtori i shërbimeve në bashki Sokol Vasili, përpiqet të shspjegojë detyrat e privatit dhe ato të bashkisë.Si të mos mjaftonte abuzimi me këtë tender, që u rëndon financave të qytetarëve, Bashkia e Kucovës, një vit pasi dha tenderin, miratoi një tjetër taksë me vendim të Këshillit Bashkiak, për mirëmbajtjen e varrezave.

Të Fundit